MG MEDIA
Logo MG MEDIA

Dizajn logotipa.


Logotip ili znak tvrtke je likovno rješenje znaka koji obilježava i predstavlja vašu tvrtku. Mnoge su prednosti implementacije logotipa u vaše svakodnevno poslovanje.

Zašto je logotip / znak tvrtke bitan? U prvom redu što predstavlja vašu tvrtku ili obrt (pojedinačno zanimanje) široj javnosti, a kroz individualan i grafičkim rješenjem jedinstven način čini vašu tvrtku prepoznatljivom, on mora biti jednostavan, brzo shvatljiv te izgledom asocirati na primarnu djelatnost kojom se bavite, ili prezentirati vas kao majstora nekog obrta primjerice, podsjećati na neko mjesto (zemljopisno) kao prostor odakle vaša tvrtka potječe ili obavlja svoju djelatnost.

Logotip može, ali i ne mora likovnim rješenjem predstavljati djelatnost vaše tvrtke, primjerice vaša se tvrtka primarno bavi s 5 pretežitih djelatnosti, što će biti izuzetno teško predstaviti kroz jednostavno vizualno rješenje logotipa za vašu tvrtku. Glas Istre (dnevne novine) u svom logotipu ne sadrži niti podsjeća izgledom na "glas" iz Istre, Večernji list također, Coca-Cola nema primjerice čašu sa slamkom u svom logotipu. Primjera ima u beskonačnost, a opet dok pogledamo logotipe stomatologa, oblik zuba naći ćemo u većini slučajeva.

Najbitnije kod izgleda logotipa je da ne smije dizajnom, oblikom ili na bilo koji drugi način sadržavati uvredljive ili ponižavajuće elemente.

Jednostavnost i profesionalan dizajn logotipa obilježava i način na koji je on dizajniran, jer nemojte zaboraviti da vas taj logotip prati kroz vaše poslovanje u svakom obliku, na memorandumima, ponudama, računima, posjetnicama, kalendarima, upaljačima, kemijskama i raznim oblicima marketinške (reklamne) komunikacije poput vaše web stranice ili weba partnera s kojima imate poslovni odnos, društvene mreže facebook, twitter, instagram i druge.

Zato prepustite nama dizajn i grafičko rješenje vašeg logotipa, nešto od naših radova možete pogledati na ovoj poveznici: naši radovi, a cijene provjerite u: cjenik usluga.

Kontakt.


Slobodno nam se obratite za ponudu i dogovor.


MG MEDIA

za digitalno izdavaštvo i usluge
Rovinj

GSM +385 98 9244 424

email: mjelusi@gmail.com

Powered by CROATIS©All rights reserved