MG MEDIA
Logo MG MEDIA

Cjenik usluga.


Cijene su informativnog karaktera te mogu varirati u skladu sa složenosti vašeg projekta, tako određeni jednostavniji rad može biti i znatno jeftiniji u odnosu na objavljenu cijenu. Predlažemo da nas kontaktirate za konkretnu ponudu.


NAČINI PLAĆANJA:

Narudžbe u iznosu do 199 €, Avans 100% odobravamo popust od 5%.

Narudžbe u iznosu 200 € i više, Avans 100% odobravamo popust od 10%.

Narudžbe Avans 50%, preostalih 50% po dovršetku projekta.

Ugovoreni partnerski odnosi - stalni popust 20% uz ostale povlastice.

Opis usluge

Cijena

Dizajn logotipa
Izrada i idejno rješenje do 3 grafička rješenja + 2 revizije odabranog rješenja, izrada crno-bijele varijante logotipa + chromatik izvedba, isporuka u digitalnim formatima spremna za upotrebu na webu i tisku (*.eps, *.pdf, *.jpg, *.webp, *.png, *.svg) + dizajnirani potpis za e-mail poruke
od 150 €
Redizajn postojećeg logotipa
Izrada i idejno rješenje do 3 grafička rješenja + 2 revizije odabranog rješenja, izrada crno-bijele varijante logotipa + chromatik izvedba, isporuka u digitalnim formatima spremna za upotrebu na webu i tisku (*.eps, *.pdf, *.jpg, *.webp, *.png, *.svg) + dizajnirani potpis za e-mail poruke
od 100 €
Izrada knjige standarda
Opširni dizajn i izrada logotipa te vizualnog identiteta tvrtke sa posebno određenim bojama i izgledom svog tiskanog i digitalnog materijala, pravila uporabe logotipa i ostalih znakova/marki, kao i slogana, te pay-off poruka. Oblikovanje tiskanica (memoranduma, dopisa, ponuda, računa, posjetnica/vizitki, kuverti, blokova, rokovnika, kalendara i sl.), dizajn digitalnog materijala u skladu sa standardima vaše tvrtke koji su obuhvaćeni rješenjima iz brifinga za izradu knjige standarda. Više broja izmjena u postupku izrade, sve u dogovoru sa vašim željama. Isporuka u digitalnim formatima spremna za upotrebu na webu i tisku (*.eps, *.pdf, *.jpg, *.webp, *.png, *.svg), kao i tiskani oblik knjige, moguće i na CD/DVD mediju + dizajnirani potpis za e-mail poruke i jedno oblikovanje prigodne čestitke za blagdane po vašoj želji.
od 500 €
Dizajn marke/brenda, ilustracija ili maskote
Izrada i idejno rješenje do 3 grafička rješenja + 2 revizije odabranog rješenja, isporuka u digitalnim formatima spremna za upotrebu na webu i tisku (*.eps, *.pdf, *.jpg, *.webp, *.png, *.svg), po dogovoru sve što prati dizajn i upotrebu izrađenih rješenja
od 150 €
Redizajn postojeće marke/brenda, ilustracije ili maskote
Izrada i idejno rješenje do 3 grafička rješenja + 2 revizije odabranog rješenja, isporuka u digitalnim formatima spremna za upotrebu na webu i tisku (*.eps, *.pdf, *.jpg, *.webp, *.png, *.svg), po dogovoru sve što prati dizajn i upotrebu izrađenih rješenja
od 100 €
Dizajn vizitke/posjetnice, ID kartica za osoblje, hotele i sl.
Izrada i idejno rješenje do 3 grafička rješenja + 2 revizije odabranog rješenja, isporuka u digitalnim formatima spremna za upotrebu, po dogovoru sve što prati dizajn i upotrebu izrađenih rješenja
od 50 €
Dizajn letka
Dizajniranje letka za vaš reklamni sadržaj, jednostrano ili obostrano u svim formatima
od 50 €
Dizajn plakata (razni formati, bilbordi, roll-upovi)
Dizajn svih formata plakata, od A3 formata, jumbo plakata, citylight, sve do bilborda za panoe poput onih uz prometnice i na fasadama zgrada. Razne veličine i materijali
od 100 €
Dizajn bannera
Dizajniranje bannera (digitalni oblik reklame za internet) u raznim veličinama i digitalnim oblicima za promociju na društvenim mrežama i web stranicama, facebook, twitter, instagram i drugo.
od 40 €
Dizajn brošura / prospekta
Dizajn brošura / prospekta po vizualnim standardima vaše tvrtke, uz mogućnost dodatnih rješenja s naše strane.
od 90 €
Dizajn kataloga
Dizajniranje korica kataloga, tekstova, uređivanje fotografija sa opisima i cijenama, 1 besplatna izmjena cijena unutar godine dana. Isporuka u digitalnom obliku spremnom za tisak + dodatni web katalog u PDF-u za postavljanje na web.
od 300 €
Dizajn i priprema za tisak knjiga
Dizajn korica knjiga, omota korica, prijelom - uređivanje teksta, uređivanje fotografija i ilustracija dostavljenih materijala, po potrebi izrada fotografija i ilustracija iz naše asortimana ili izrada novih fotografija i ilustracija po vašim potrebama. Mogućnost lekture za hrvatski i talijasnki jezik uz nadoplatu.
od 250 €
Dizajn pečata
Digitalno oblikovanje vašeg pečata uz dostavljene materijale za pripremu.
od 20 €
Dizajn tiska na majice / slikarsko platno i sl.
Izrada grafičke pripreme za tisak na razne materijale poput vašeg logotipa na pamučne majice, jakne, prsluke; tisak na slikarsko platno spremno za uramljivanje, platnene vrećice i torbe, te ostali oblici materijala cerade/folije i sl.
od 40 €
Dizajn oglasa
Dizajniranje oglasa za tisak, web ili društvene mreže, od jednostavnih do složenih sadržaja.
od 50 €
Vektorizacija / digitalizacija
Pretvaranje crteža u krivulje / vektore, pretvaranje u krivulje rasterskih fotografija po satu.
od 40 €
Grafički dizajn općenito
Grafički dizajn i oblikovanje općenito, stilizacija, izvođenje idejnih rješenja sa dostavom gotovih prijedloga u digitalnom obliku, po satu.
od 40 €
Fotografiranje proizvoda
Fotografiranje proizvoda profesionalnom opremom i digitalna obrada fotografija spremnih za objavu na vašim web stranicama ili tisak za kalendare, kataloge, brošure, letke te sav ostali POP/POS materijal. Po proizvodu.
od 40 €
Fotografiranje nekretnina
Fotografiranje nekretnina profesionalnom opremom, kuća, stanova, zemljišta za prodaju ili najam. Fotografiranje objekata za promociju i reklame. Isporuka digitalno obrađenih fotografija. Po fotografiji.
od 5 €
Snimanje bespilotnom letjelicom (dronom)
Snimanje iz zraka bespilotnom letjelicom (dronom), uz sve potrebne dozvole i odobrenja na vašem području profesionalnim dronom visoke rezolucije do 4K kvalitete i 60 fps, real-time, slow motion. Dostava materijala putem drive usluga i/ili CD-DVD medij. Uređivanje snimljenog materijala na terenu, cijena ovisi o složenosti i izgledu projekta, kao i načinu obrade od osnovne do filmsko/kreativne.
od 200 €
Video - snimanje
Snimanje video zapisa na terenu, ovisno o zahtjevima i duljini snimke, visoke rezolucije do 4K kvalitete i 60 fps, real-time, slow motion. Dostava materijala putem drive usluga i/ili CD-DVD medij.
od 300 €
Video - obrada materijala
Ovisno o kvaliteti i željama izgleda konačnog videa. Po satu.
od 40 €
Fotografiranje događaja / evenata
Fotografiranje profesionalnom opremom događaja poput krštenja, krizmi, rođendana. Isporuka u digitalnom obliku obrađenih fotografija do 20 komada, za ostale količine cijena po dogovoru + jedna fotografija po želji do A4 fotmata tiskana na foto papiru visoke kvalitete.
od 120 €
Dizajn web stranica
Dizajn web jednostavne stranice (One-page), postavljanje na web sjedište (hosting), ugovaranje www domene. U cijenu nisu uračunati zakup web sjedišta i domene. HR domena je besplatna vlasnicima tvrtki/obrta. Raspitajte se kod operatera CARNET ili pustite nama da to odradimo za vas.
od 200 €
Obrada fotografija
Obrada fotografija u smislu retuširanja, digitalizacije, povećanja kvalitete, skeniranje i sl. Po satu.
od 40 €
Dizajn i izrada NFT-a
Dizajn i izrada NFT-a (Non Fungible Tokena) za digitalnu uporabu. Oblik digitalne fotografije ili videa.
od 50 €
Ispravci tuđih radova
Usluga ispravka tuđih radova, npr. imate staro rješenje koje treba preoblikovati, ili logotip loše kvalitete, pripremu za tisak koja nije prilagođena tiskarskim standardima, rješenje primjerice pripreme za tisak u rasteru kojeg treba prilagoditi za tisak i sl. Po ispravku, a ovisno o složenosti rada.
od 40 €

Kontakt.


Slobodno nam se obratite za ponudu i dogovor.


MG MEDIA

za digitalno izdavaštvo i usluge
Rovinj

GSM +385 98 9244 424

email: mjelusi@gmail.com

Powered by CROATIS©All rights reserved